Головна Новини Політика внутрішня політика Наприкінці вересня розпочнеться атестація місцевих прокурорів — Венедіктова
commentss НОВИНИ Всі новини

Наприкінці вересня розпочнеться атестація місцевих прокурорів — Венедіктова

Зі слів Венедіктової , окрім атестації прокурорів, триває процес розробки Стратегії розвитку прокуратури й вже стартувала робота над Концепцією розвитку органів правопорядку

8 вересня 2020, 00:05 comments1482
Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова у понеділок, 7 вересня, провела координаційну зустріч з міжнародними партнерами, під час якої обговорювався процес реформи органів прокуратури у 2020 році. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Наприкінці вересня розпочнеться атестація місцевих прокурорів — Венедіктова

Джерело: zn.ua

"Хочу подякувати міжнародним партнерам за системний підхід та підтримку змін у прокуратурі. Приємно, що ми перебуваємо в синергії та знаходимо розумні рішення складних завдань з урахуванням тих реалій, в яких ми працюємо. Зараз ми дуже активно рухаємось по декількох напрямках. Окрім атестації прокурорів, розпочали процес глобальних перетворень – розробляємо Стратегію розвитку прокуратури й вже стартувала робота над Концепцією розвитку органів правопорядку", — заявила Венедіктова.

За її словами, наразі триває процес інституційного перетворення прокуратури на сучасний орган, який буде, ґрунтуючись на міжнародних стандартах, ефективно реалізовувати визначені у Конституції повноваження із забезпечення доступу до правосуддя у кримінальних провадженнях та координації діяльності органів правопорядку.

Також, з повідомлення стало відомо, що триває формування нових обласних прокуратур, а наприкінці вересня розпочнеться атестація місцевих.

Наголошується, що триває другий відбір до Офісу генпрокурора фахівців поза системою.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Баканов може стати генпрокурором, а Венедиктова піде в міністри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини