Головна Новини Політика внутрішня політика Нападки націонал-радикалів на партію Медведчука – це знищення демократії в Україні, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Нападки націонал-радикалів на партію Медведчука – це знищення демократії в Україні, - політолог

Політолог Олександр Лазарєв пояснив, що означають прояви екстремізму на адресу ОПЗЖ і Віктора Медведчука

28 липня 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

Те, що відбувається в Україні зараз – це знищення демократії в нашій країні. Таку думку в ефірі NewsOne озвучив політолог Олександр Лазарєв.

Нападки націонал-радикалів на партію Медведчука – це знищення демократії в Україні, - політолог

"Напад на нардепа від ОПЗЖ Олександра Волошина, граната у вікно офісу ОПЗЖ, заклик до фізичної ліквідації одного з лідерів партії Віктора Медведчука говорять про те, що в Україні процвітає екстремізм", – переконаний експерт.

Також він звертає увагу на те, що подібні інциденти відбуваються в Україні абсолютно безкарно.

"Вуличні агресивні ОЗГ, які мають свої прапори, безкарно чинять те, що ми бачимо", – констатував Олександр Лазарєв.

Раніше повідомлялося, що в Європі обурені нападом радикалів на офіс партії "Опозиційна платформа – За життя" у центрі Києва.

Зокрема, економічний портал WNP і Белсат пишуть, що приблизно 20 людей були затримані після акції протесту перед офісом народного депутата Віктора Медведчука в Києві. Присутні запалювали фаєри та кидали димові шашки. Перед будівлею стався вибух і були поранені, проте поліція заявила, що під час акції вибухів "не було".

23 травня молодчики з "Нацкорпусу" здійснили черговий напад на офіс партії "Опозиційна платформа – За життя". Очолював акцію керівник київської міської організації "Нацкорпусу", майор поліції у відставці Сергій Тамарін.

Своєю чергою, Віктор Медведчук заявив, що націонал-радикали й так звані активісти використовують в Україні механізми неправової держави, механізм сили тиску на владу в тих чи інших питаннях.

А пресслужба партії "Опозиційна платформа – За життя" відзначила, що українську владу та президента України Володимира Зеленського повністю влаштовує монополія на насильство і вбивство, яка перебуває в руках націонал-радикалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини