Головна Новини Політика внутрішня політика Напад на офіс ОПЗЖ – помста за мирні ініціативи Медведчука, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад на офіс ОПЗЖ – помста за мирні ініціативи Медведчука, - ЗМІ

В іноЗМІ повідомляють, що ОПЗЖ продовжує шукати шляхи врегулювання конфлікту на сході України

4 червня 2020, 13:35 comments1461
Поділіться публікацією:

Відкриття кримінальної справи проти лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя" стало реакцією їх політичних опонентів в Україні на мирні ініціативи з врегулювання конфлікту на Донбасі, заявив співголова фракції ОПЗЖ в Раді Вадим Рабинович. Про це інформує своїх читачів Russland.news.

Напад на офіс ОПЗЖ – помста за мирні ініціативи Медведчука, - ЗМІ

Видання повідомляє, що Київський районний суд зобов'язав Генпрокуратуру почати судовий розгляд у справі про "зраду" посадових осіб "Опозиційної платформи – За життя".

"Справа торкнулася групи депутатів, які розмовляли з російським керівництвом у березні цього року. І Рабинович, і голова політичної ради партії Віктор Медведчук були у складі делегації, яка обговорювала ініціативу Парламентського виміру "нормандського формату" в Москві", – нагадує Russland.news.

Опозиція, пише інтернет-ресурс, буде продовжувати шукати шляхи врегулювання конфлікту на сході країни, в тому числі через Парламентське вимірювання в "нормандському форматі".

"Ті, хто порушує кримінальну справу, отримають ще більше матеріалу. Ми плануємо велику зустріч партії "Єдина Росія" і нашої партії, і на парламентському рівні ми будемо шукати шляхи досягнення миру", – заявив Рабинович.

Russland.news нагадало, що в березні 2020 року члени партії "Опозиційна платформа – За життя" взяли участь у пленарних засіданнях російської Думи. Спікер В'ячеслав Володін зустрівся з Віктором Медведчуком, головою політичної ради партії. Крім того, Володін і Медведчук обговорили з президентом Росії Путіним питання створення парламентської групи "нормандському форматі" (Росія, Німеччина, Франція, Україна).

Раніше повідомлялося, що 23 травня був скоєний напад на офіс "Опозиційної платформи – За життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини