Головна Новини Політика внутрішня політика Націонал-радикали отримали від влади карт-бланш на терор, підпали і вбивства – ОПЗЖ
commentss НОВИНИ Всі новини

Націонал-радикали отримали від влади карт-бланш на терор, підпали і вбивства – ОПЗЖ

У ОПЗЖ заявили, що влада повинна негайно і жорстко зупинити дії націонал-радикалів, затримати і притягнути їх до відповідальності

25 червня 2020, 16:09 comments2235
Поділіться публікацією:

Українську владу повністю влаштовує монополія на насильство і вбивство, яка перебуває в руках націонал-радикалів, впевнені у партії "Опозиційна платформа – За життя". Про це заявила прес-служба політсили, коментуючи інцидент з харківським активістом "Партії Шарія".

Націонал-радикали отримали від влади карт-бланш на терор, підпали і вбивства – ОПЗЖ

"Замах на вбивство харківського активіста Партії Шарія", загрози і планомірна відкрита підготовка інших терористичних актів, таких як акція 25 червня біля офісу Політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" у Харкові, яку вже анонсували представники "Нацкорпуса", ‒ це все ланки одного ланцюга", – переконані в політсилі.

У партії вважають, що влада чудово розуміє власну політичну неспроможність, як і високу ймовірність своєї поразки на майбутніх виборах.

"Саме тому, прагнучи зберегти своє становище, і йде по шляху режиму Порошенка, переслідуючи неугодних за їхню політичну позицію. Тож президент несе повну персональну відповідальність за розгул радикалізму і терор щодо інакомислячих", – вважають в ОПЗЖ.

Партія впевнена, що націонал-радикальні сили в Україні отримали карт-бланш на напади, терор, підпали і вбивства.

"Вони усвідомлюють свою абсолютну безкарність і надихаються прикладами відкритих і цинічних вбивць, які не тільки не несуть відповідальності за скоєні злочини, але і стають "героями" при повному, імпотентному потуранні правоохоронних органів, влади в цілому та особисто президента. Вони бачать безпорадність судів, нерішучість поліції і безкарність тих, хто закидає вибуховими пакетами офіс "Опозиційної платформи – За життя" у той час, як поліція затримує представників служби безпеки партії", – обурені в політсилі.

У зв'язку з цим, "Опозиційна платформа – За життя" заявляє, що влада зобов'язана негайно і жорстко зупинити націонал-радикальний тероризм, затримати і притягнути до відповідальності злочинців.

Як повідомлялося, ОПЗЖ назвали напад на офіс партії спробою помсти і залякуванням за принципову позицію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини