Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук звернув увагу Зеленського на серйозні проблеми в українському суспільстві, - Кузьмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук звернув увагу Зеленського на серйозні проблеми в українському суспільстві, - Кузьмін

Нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін повідомив, про які передвиборні обіцянки президенту Володимиру Зеленському нагадав Віктор Медведчук

17 червня 2020, 18:29 comments1196
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ренат Кузьмін заявив про непрофесійні дії президента Зеленського та його команди. Про це нардеп сказав в перерві засідань Верховної Ради України представникам ЗМІ.

Медведчук звернув увагу Зеленського на серйозні проблеми в українському суспільстві, - Кузьмін

"Віктор Медведчук звернув увагу недосвідченого і молодого президента на серйозні проблеми в українському суспільстві, згадавши обіцянки, які Зеленський давав рік тому: припинення війни на Донбасі, зниження тарифів населенню, припинення насильницької українізації", — розповів Кузьмін.

Але, за словами парламентарія, дії влади відрізняються від обіцяних на виборах.

"Фактично ми бачимо, що виповнюється все з точністю до навпаки: війна триває вже сьомий рік. Тарифи тільки ростуть, — каже Кузьмін. — Відсутність професійної команди у Зеленського зводить нанівець всі спроби президента налагодити хоч якусь взаємодію між державними структурами".

Представник ОПЗЖ сподівається, що президент Зеленський відреагує на звернення Медведчука і відповідь буде публічною всьому українському суспільству.

"За приводу українізації. Зеленський ж — російськомовна людина, як і більшість з нас. Треба, щоб ці кривляння закінчилися. Ми повинні перестати вірити в міф про те, що молоді хлопці, які не мають ніякої освіти та досвіду роботи, змогли збудувати державне управління. Потрібно повертати владу професіоналам, які виведуть країну з кризи", — підкреслив Кузьмін.

Крім того, Кузьмін повідомив, що завтра на засіданні парламенту уряд представить свою оновлену програму.

"Це не програма — це набір штампів, дуже схожий на проект шкільного реферату з економіці. Ми не будемо голосувати за цю програму і за цей уряд. Президентський законопроект "Про референдум" — це вирвані з інших законів частини, складені в один спільний текст, це закон проти українського народовладдя", — заявив Кузьмін.

Нардеп повідомив, що на противагу цьому документу законопроект від партії "Опозиційна платформа за життя" дає право українському народу розпустити Верховну Раду, Кабінет Міністрів, вимагаючи відставки президента і будь-якого чиновника, починаючи від губернаторів і закінчуючи керівниками районних селищних рад.

"Тому, я закликаю всіх голосувати за наш законопроект і не приймати законопроект, запропонований президентом", — резюмував парламентарій.

Нагадаємо, що напередодні Медведчук звернувся з відкритим листом до президента України в якому назвав три основні питання для глави держави: "Перший виклик: припинення збройного конфлікту на Донбасі та встановлення миру в Україні. Для цього є один реальний інструмент — Мінські угоди і їх треба виконувати. Другий виклик: тарифи на житлово-комунальні послуги. Сьогодні вони просто непідйомні для українців. Третій виклик: примусова українізація, яку почала попередня влада".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини