Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук закликав Зеленського забезпечити захист прав і свобод українців та захистити суверенітет країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук закликав Зеленського забезпечити захист прав і свобод українців та захистити суверенітет країни

Медведчук в новому листі застеріг Зеленського про втрату незалежності України

17 липня 2020, 15:05 comments1036
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя", народний депутат Віктор Медведчук звернувся з новим листом до президента України Володимира Зеленського. У ньому опозиційний політик застеріг голову держави про те, що останні шість років наша країна втрачає незалежність і суверенітет.

Медведчук закликав Зеленського забезпечити захист прав і свобод українців та захистити суверенітет країни

Цей процес, за словами опозиційного політика, вже зведено в ранг державної політики. А меморандум з МВФ, затверджений Зеленським, став, вважає Медведчук, "прикінцевими акордом у передачі Заходу всієї повноти управління Україною в економічній, соціальній та гуманітарній сферах, а також у передачі під домінуючий зовнішній контроль формування та функціонування законодавчої, виконавчої і судової гілок влади".

"З ким Ви, Володимире Олександровичу? З міжнародними ляльководами, які використовують нашу країну в своїх цілях, або з Україною, незалежність і суверенітет якої безсовісно потоптали і віддали на заклання горе-реформаторам, які продовжують проводити над країною смертельно небезпечні експерименти? Прийшов час визначитися, хто Ви – Президент України або просто начальник колоніальної адміністрації? Це важливий вибір, і часу на коливання у Вас немає", — підкреслив у своєму листі главі держави Віктор Медведчук.

Нагадаємо, Всеукраїнська молодіжна громадська організація СКМ просить Зеленського відповісти на лист Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини