Головна Новини Політика внутрішня політика Лідери фракцій "Батьківщина" і "ЄС" викликають Зеленського в Раду
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідери фракцій "Батьківщина" і "ЄС" викликають Зеленського в Раду

Сергій Соболєв та Ірина Геращенко вважають, що президент Володимир Зеленський приховує наслідки своїх рішень від народу

14 вересня 2020, 15:37 comments1066
Поділіться публікацією:

Парламентські фракції "Європейська солідарність" і "Батьківщина" хочуть заслухати президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. Про це повідомляє видання Depo.ua, посилаючись на заяви заступників глав двох політсил Ірини Геращенко та Сергія Соболєва.

Лідери фракцій "Батьківщина" і "ЄС" викликають Зеленського в Раду

Так, на думку заступника голови фракції "Євросолідарність" Ірини Геращенко, зараз Україна знаходиться в затяжній стадії капітуляції і головнокомандувач просто зобов'язаний відкрито про це розповісти людям.

"Нам потрібно не Резнікова (міністра з реінтеграції ОРДЛО, — прим. Ред.) заслуховувати, тому що він отримує директиви від Зеленського, а негайно проводити закрите засідання парламенту, на якому заслухати Зеленського. Рік тому він щодня приходив до парламенту, але він  насправді  повинен розповісти нам, що відбувається в зовнішній політиці України, і як відбувається ця зрада ", — заявила політик.

Колегу по парламенту підтримав і віце-голова "Батьківщини" Сергій Соболєв, який до того ж стурбований погіршенням ситуації з COVID-19 по країні.

"Я думаю, що для нас стає зараз принциповим виступ президента зі щорічною доповіддю, де ми повинні розуміти політику зовнішню та внутрішню, політику щодо COVID-19 і боротьби з ним. Це щорічна доповідь. Я думаю, що кращого часу, аніж зараз, навряд чи можна знайти ", — підсумував нардеп.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережі з'явилося скандальна заява "Інстаграм-діви" Маші Фокіної, яка розповіла про подробиці призначення її діда Вітольда Фокіна на пост члена ТКГ в Мінську.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини