Головна Новини Політика внутрішня політика Кравчук відповів, чи готовий очолити ТКГ по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук відповів, чи готовий очолити ТКГ по Донбасу

Кравчук каже, що ТКГ по Донбасу увійде або він, або Резніков

29 липня 2020, 13:44 comments1056
Поділіться публікацією:

Перший президент України (1991-1994 рр.) Леонід Кравчук заявив, що готовий увійти у Тристоронню контактну групу (ТКГ) з врегулювання конфлікту на Донбасі, проте на цей час офіційної пропозиції від чинного глави держави немає. Про це він сказав в коментарі сайту "Сьогодні".

Кравчук відповів, чи готовий очолити ТКГ по Донбасу

Він також вважає, що і призначення віцепрем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова главою української делегації в ТКГ буде хорошим кроком, якщо так вирішить президент.

"Президент Зеленський назвав і мою кандидатуру, і кандидатуру Резнікова. Я високо оцінюю Резнікова, він професіонал, давно займається цим питанням. Якщо його призначать, то це буде чудово. Коли мені офіційно запропонують, і я прийму рішення, то тоді й можна буде говорити про це. Як я можу вирішувати, якщо  мені не було пропозиції?" – сказав Кравчук.

Нагадаємо, 28 липня стало відомо, що Леонід Кучма залишає пост глави української делегації в ТКГ. Також зазначалося, що другий президент України ще кілька місяців тому просився на спокій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини