Головна Новини Політика внутрішня політика Кравчук: "У мене до Медведчука є тільки одне питання"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук: "У мене до Медведчука є тільки одне питання"

Леонід Кравчук визнав, що в пошуках миру в Україні необхідно шукати спільну мову навіть з найбільш одіозними особистостями в політиці

24 серпня 2020, 21:53 comments3034
Поділіться публікацією:








Чинний глава Тристоронньої контактної групи Леонід Кравчук заявив, що у нього є ряд претензій до діяльності голови парламентської партії "Опозиційна платформа — За життя" і кума російського президента Віктора Медведчука, але при цьому готовий шукати компроміси для досягнення спільної мети, сьогодні така — досягнення миру на сході України. Про це політик заявив в інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

Кравчук: "У мене до Медведчука є тільки одне питання"

Так, на думку Кравчука, Медведчук не просто відкрито зустрічається з представниками Кремля в Москві, але і під різного роду прикриттям веде в Україні проросійську політику.

"Однак я недавно  говорив з ним телефоном і сказав, що готовий з ним зустрічатися. Не хочу з цього робити таємниці. Зустрічатися треба з усіма, це політика. Не треба ділити людей на хороших і поганих, але підписувати треба тільки ті документи, які служать на користь Україні. у нас часто політики не хочуть зустрічатися, а потім в темряві, якихось коморах підписують договори, що на користь нашій країні не йдуть", — докорив колег перший президент.

При цьому він анонсував свою бесіду з Медведчуком і те, про що він може говорити з такою опальним політиком.

"У мене до нього буде тільки одне питання: у тебе проросійська позиція, але жити ти хочеш в Україні? Ти хочеш, щоб Україна була кращою або тебе все влаштовує, як зараз? Ти хочеш, щоб Україна стала почесною країною і за кордоном, щоб кожен громадянин України з гордістю відгукувався про місце проживання? Він відповість мені "так". Тоді ми будемо працювати для цього, а любити, спілкуватися і дружити можеш з ким завгодно, мене це не стосується. Служи, будь ласка, Україні, а прислужувати можеш кому хочеш", — відмітив Леонід Кравчук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, як відгукнувся Леонід Кравчук про свою першу і єдину зустріч у прямому ефірі із самою помітною пропагандисткою Кремля Ольгою Скабеєвою.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини