Головна Новини Політика внутрішня політика Кравчук розповів деталі про обмін полоненими на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів деталі про обмін полоненими на Донбасі

За словами Леоніда Кравчука для формування обмінного списку потрібно виконати великий обсяг роботи

17 серпня 2020, 18:33 comments1211
Поділіться публікацією:

Голова української делегації Тристоронньої контактної групи Леонід Кравчук заявив, що обмін полоненими на Донбасі відбудеться вже найближчим часом. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Кравчук розповів деталі про обмін полоненими на Донбасі

Перший президент України Леонід Кравчук. Фото: Дзеркало тижня

"Я думаю, найближчим часом відбудеться обмін. Минулого тижня ми зустрічалися з групою нашої делегації, говорили дуже серйозно про цю справу. Йдеться тільки про визначення прізвищ, скільки це буде людей і що це за люди", — сказав Кравчук.

Також він зазначив що для того, щоб дізнатися, кого саме вносити в список на обмін, потрібно докласти чимало зусиль і виконати великий обсяг роботи.

"Треба зібрати дуже багато думок, оцінок, в тому числі і деяких органів, які цим займаються безпосередньо. Але ми хочемо і будемо робити все, щоб це сталося найближчим часом", — підкреслив голова ТКГ.

Як раніше писало видання "Коментарі", керівництву Росії та особисто Володимиру Путіну війна на Донбасі вже набридла і вони теж хочуть миру. Таку заяву зробив керівник української делегації ТКГ в Мінську Леонід Кравчук. При цьому, запевняє він, чекати, що Москва піде на поступки не варто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини