Головна Новини Політика внутрішня політика Керівник департаменту Нацполіціі позбувся посади після скандалу з порушенням карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник департаменту Нацполіціі позбувся посади після скандалу з порушенням карантину

Керівник департаменту позбувся посади через сина

18 листопада 2020, 19:02
Поділіться публікацією:








Міністерство внутрішніх справ (МВС) звільнило з посади начальника Департаменту управління майном Національної поліції України Івана Наумова. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на слова заступника директора департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало.

Керівник департаменту Нацполіціі позбувся посади після скандалу з порушенням карантину

Іван Наумов. Фото: Bihus.Info

За словами Ярослава Тракало, в Нацполіціі проводять внутрішні перевірки після того, як у ЗМІ з'явилася інформації про порушення з боку посадової особи. Йдеться про сюжет видання Bihus.Info, в якому розповідалося, що клуб відпочинку сина Наумова працював під час дії "карантину вихідного дня".


Зазначимо, на тлі зростання захворюваності, влада вживає заходи у вигляді карантинних обмежень, які не завжди подобаються жителям нашої країни. Одним з останніх став карантин вихідного дня, який уряд узгодив під час засідання минулого тижня. Його суть полягає в тому, що на вихідних в країні повинні працювати тільки продовольчі магазини, аптеки та ветеринарні аптеки. Але представники малого і середнього бізнесу категорично розкритикували таке рішення. Деякі з них все ж працювали у вихідні, але за підсумком багато хто отримав штрафи. Вчора Верховна Рада розглядала постанову про скасування карантину вихідного дня, але більшість депутатів рішення не підтримали й швидше за все, воно буде діяти як мінімум в найближчі вихідні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини