Головна Новини Політика внутрішня політика Калініченко: Зеленський повинен консультуватися з політичними лідерами країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Калініченко: Зеленський повинен консультуватися з політичними лідерами країни

Звернення голови політради партії ОПЗЖ Віктора Медведчука до президента Зеленського викликало відгук у експертному середовищі

17 червня 2020, 13:39 comments1010
Поділіться публікацією:

Олексій Калініченко, політичний аналітик, в інтерв'ю на телеканалі NewsOne прокоментував звернення до президента Віктора Медведчука України.

Калініченко: Зеленський повинен консультуватися з політичними лідерами країни

Народний депутат Віктор Медведчук. Фото з архіву В. Медведчука

"Медведчук озвучив три питання до президента. Перше питання: це припинення конфлікту на Донбасі і встановлення миру. Це першочергове задача, яку повинен був виконати Зеленський з моменту своєї присутності на президентському кріслі. Але цього не було зроблено. Володимир Олександрович зобов'язаний був зібрати навколо себе лідерів політичних сил країни і з ними консультуватися. Цього теж не відбулося" , — вважає політолог.

Нагадаємо, що 14 червня 2020 року народний депутат Віктор Медведчук звернувся з відкритим листом до президента України в якому назвав три основні питання для глави держави:

"1 виклик: припинення збройного конфлікту на Донбасі та встановлення миру в Україні. Для цього є один реальний інструмент — Мінські угоди, і їх треба виконувати.

2 виклик: тарифи на житлово-комунальні послуги. Сьогодні вони просто непідйомні для українців.

3 виклик: примусова українізація, яку початку попередня влада".

У своєму інтерв'ю Калініченко зазначив, що велика проблема — це тарифи на житлово-комунальні послуги для населення, які є прекрасною можливістю для наживи купки людей на бідність населення.

"Третя проблема — примусова українізація. Дії президента зараз порівнюють зі сценарієм, який проводив Порошенко", — резюмував Олексій Калініченко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини