Головна Новини Політика внутрішня політика Кабмін надав МВС та патрульній поліції більше повноважень
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін надав МВС та патрульній поліції більше повноважень

МВС і патрульна поліція будуть ретельніше перевіряти вантажівки

19 червня 2020, 23:02 comments2097
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України під час сьогоднішнього позачергового засідання прийняв рішення про необхідність більш ретельної перевірки вантажівок по дотриманню вагових норм. Про це заявив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу "Україна 24", передає прес-служба ОП.

Кабмін надав МВС та патрульній поліції більше повноважень

У цьому контексті Кабмін надав додаткові повноваження щодо перевірки вантажівок Міністерству внутрішніх справ (МВС), а також патрульній поліції. Рішення про посилення вагового контролю в Україні прийнято для того, щоб вберегти дороги від руйнування. Тимошенко звернув увагу на те, що найчастіше вантажний транспорт перевантажує дороги, що сприяє їх руйнуванню.

На думку Тимошенко, це повинно швидко змінити ситуацію на краще.

Раніше "Коментарі" писали, що Служба безпеки України виявила факт розкрадання більше 500 млн гривень під час будівництва доріг державного значення у 2018-2019 роках Повідомляється, що компанії під час виконання дорожніх робіт привласнювали собі кошти, використовуючи більш дешеві асфальтобетонні суміші неналежної якості, ніж ті, які були зазначені у договорі. За версією слідства, для перемоги в публічних закупівель менеджмент ряду крупних дорожньо-будівельних компаній використовував підроблені документи про нібито належній якості будматеріалів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини