Головна Новини Політика внутрішня політика Імунітет українців проти Зеленського і його «слуг» зростає з кожним днем, - Загородній
commentss НОВИНИ Всі новини

Імунітет українців проти Зеленського і його «слуг» зростає з кожним днем, - Загородній

Нардеп Юрій Загородній вважає, що дуже скоро підтримка режиму Зеленського впаде до непристойного рівня

29 вересня 2020, 17:53
Поділіться публікацією:

Рекордний рівень підтримки президента України Володимира Зеленського та партії "Слуга народу" вже в минулому, заявив народний депутат України від "Опозиційною платформи — За життя" Юрій Загородній.

Імунітет українців проти Зеленського і його «слуг» зростає з кожним днем, - Загородній

Політик вважає, що українці повинні на власні очі побачити різницю між обіцянками і справами президента і пропрезидентської партії.

"На жаль, проти вірусу "СЛУГА-19" сироватку не придумали, але імунітет громадян, які вже перехворіли цією хворобою, зростає з кожним днем. Тому рекордні цифри підтримки Зеленського і його партії вже можна вважати в минулому. На жаль, країна повинна була перехворіти цим", — сказав Загородній.

Парламентарій нагадав, що "слуги народу" прийшли до влади на обіцянках зламати режим Порошенка і "зшити" країну, а також повернути суспільству свободи і демократію.

"Але нинішній мешканець резиденції в Кончі-Заспі, площею понад 2 тис. квадратних метрів не просто продовжив курс попередника, а й пішов набагато далі — продовжив рвати країну, посилив цензуру і тиск на ЗМІ, взявся з новою силою розпродавати те, що по праву належить народу України", — зазначив Юрій Загородній.

Також політик вказав на те, що "Слуга народу" переживає на цей момент глибоку духовну кризу.

"Те, як "слуги" намагаються зачепитися за владу на місцях, домовляючись з наскрізь корумпованими місцевими елітами і не гребуючи нічим, говорить про глибоку кризу в їх партії, яка існує скоріше віртуально. Я впевнений, що дуже скоро, коли підтримка режиму Зеленського впаде до непристойного рівня, ми побачимо куди більшу хвилю скандалів і викриттів всередині "Слуги народу" ніж ті, які нам вже довелося спостерігати", — додав народний депутат України Юрій Загородній.

Нагадаємо, політолог спрогнозував, що рейтинг Зеленського буде падати і далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини