Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт про топ-100 найвпливовіших: "Соросята" програли топовим українським політикам і олігархам
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про топ-100 найвпливовіших: "Соросята" програли топовим українським політикам і олігархам

Політексперт Михайло Чаплига вважає, що Сорос матиме удар, коли він побачить Медведчука в п'ятірці найвпливовіших від "Нового часу"

26 серпня 2020, 11:24
Поділіться публікацією:

Великий національний капітал і топові політики засунули "Сорос" на задвірки в рейтингу найвпливовіших людей України. Так політичний активіст і експерт Михайло Чаплига прокоментував у своєму Facebook рейтинг "Топ-100 найвпливовіших людей України" від сайту "Новий час".

Експерт про топ-100 найвпливовіших: "Соросята" програли топовим українським політикам і олігархам

За словами Чаплига, теза "Нового часу", що "нові обличчя змінюються старими" — це лицемірство.

"Новий час" Сороса лицемірно журиться, шо "нові обличчя змінюються старими". Хлопці, вчіть матчастину! При капіталізмі головні — це ті, у кого в руках фінанси / засоби виробництва і хто вирішує питання. А "нові обличчя", чи то пак, "соросята" — це політичні наймані працівники Сороса і транснаціоналів, якщо екстраполювати Маркса на реалії XXI століття", — пояснює автор.

Чаплига заявив, що олігархи і ключові політики — це не старі обличчя, це справжні господарі України.

"Тому логічно, що великий національний капітал і топові політики засунули" Сорос "на задвірки", — резюмував політичний експерт.

Чаплига пише, що коли Джордж Сорос побачить, що одним з найбільш впливових людей України є глава політради "Опозиційної платформи — За життя" Віктор Медведчук, у нього буде шок.

"А якщо по пунктах, то перше місце Зеленського — це просто данина посади. Як і четверте місце Єрмака. Друге місце Ахметова — це тимчасово, навіть програму уряду Шмигаль не змогли затвердити. На третьому місці глава МВС Аваков — це вже ближче до реалій, — продовжує політексперт. — А коли Сорос побачить, що в першій п'ятірці найвпливовіших впевнено розташувався Віктор Медведчук, то його як мінімум вхопить грець!".

За словами Чаплиги, присутність Медведчука в списку найвпливовіших свідчить, що "соросята" 20 років безрезультатно боролися проти опозиційного політика.

"Пригадую, як навесні 2004 глава АП був єдиним, хто не побоявся всемогутнього Сороса — і почав боротьбу проти "кольорового перевороту" з того, що вигнав міжнародного афериста і "Сорос" з Лівадійського палацу. А адже якби Медведчуку дали довести справу до кінця, то історія України могла б піти іншим шляхом... Ех...", — припустив політичний експерт.

За словами Чаплиги, "соросята" з "Нового часу" самі визнали, що Україні вони не потрібні.

"Коротше, навіть рейтинг соросівського "Нового часу" може відображати правдиву розстановку сил. Навіть самі "соросята" визнають, що Україні вони не потрібні. На тому і амінь", — сказав політичний активіст і експерт Михайло Чаплига.

Нагадаємо, стало відомо, чому Медведчук увійшов до п'ятірки найвпливовіших людей України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини