Головна Новини Політика внутрішня політика "Диявольський задум взяти пресу в узду": Гордон розповів, хто і як зупинив прийняття закону "Про медіа"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Диявольський задум взяти пресу в узду": Гордон розповів, хто і як зупинив прийняття закону "Про медіа"

За словами одного з найяскравіших журналістів країни, що не він протистояв антімедійному закону, а його дружина Олеся Бацман

24 вересня 2020, 02:35
Поділіться публікацією:








Український журналіст Дмитро Гордон назвав законопроект "про медіа" , який широко обговорювався в суспільстві, як спроба скоротити можливості для ЗМІ, однією з найбільших помилок чинної влади і розповів, як вдалося відкласти його ухвалення. Цим він поділився в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.

"Диявольський задум взяти пресу в узду": Гордон розповів, хто і як зупинив прийняття закону "Про медіа"

Гордон Дмитро, журналіст

Як виявилося, ввести мораторій на "зашиті рота" журналістам вдалося не без участі Гордона. Якщо бути точніше, його сім'ї, а саме дружині і колезі — Олесі Бацман.

"Він а перша і підняла великий шум. Вона сиділа на телефоні, в інтернеті, включала колег, політиків, в результаті чого вдалося створити єдиний фронт боротьби з цим законом. Це її наполегливість і тільки. Я вважаю, що в даному випадку — це та ситуація, коли журналіст, спочатку діючи поодинці, а потім вже разом з приєдналися колегами, зламав просто диявольський задум взяти пресу в узду. І вона це зруйнувала разом з колегами", — підкреслив Гордон.

У свою чергу він додав, що для нього ніколи не існувало проблеми зі свободою слова, завдяки тому, що він не боявся піднімати сміливі теми і говорив про них чесно.

середині 90-х я відкрив газету" Бульвар Гордона ", яка швидко стала дуже популярною. Тираж доходив до 570 тисяч примірників, її розкидали, як гарячі пиріжки. Вона була вільна — це підкупляло людей. І люди там таке говорили, там були такі інтерв'ю, такі публікації, що цього не було ніде! і коли у мене запитували: "А чого у нас не злітає (газета, — ред.)?", я у відповідь питав: "А чому ви не робите це і ось це ? Чи не робите те ж, що робили ми? ". Ось і вся розгадка ...", — зауважив журналіст.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що журналіст Дмитро Гордон мав опосередковане відношення до висунення Володимира Зеленського на посаду кандидата в президенти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини