Головна Новини Політика внутрішня політика Чим глибше банкрутство влади, тим вище показники довіри до опозиції - Гаврилова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим глибше банкрутство влади, тим вище показники довіри до опозиції - Гаврилова

Політоглядач Ірина Гаврилова вважає, що Зеленський позичив риторику про відновлення миру у Віктора Медведчука

17 вересня 2020, 16:00
Поділіться публікацією:








Рейтинги опозиції ростуть, оскільки Віктор Медведчук і його політична сила — єдині, хто відстоює права жителів Донбасу, а Володимир Зеленський тільки "запозичив" передвиборчі обіцянки у "Опозиційної платформи — За життя". Таку думку в ефірі телеканалу NewsOne висловила політичний оглядач Ірина Гаврилова.

Чим глибше банкрутство влади, тим вище показники довіри до опозиції - Гаврилова

Експерт зазначила, що дії нинішньої влади йдуть в розріз з обіцянками про відновлення миру.

"На Донбасі найгостріше відчувається тема відновлення миру і нормального життя, підняття економіки, яку нам обіцяв Володимир Зеленський в своїх передвиборчих виступах. Давайте чесно говорити, що це риторика Віктора Медведчука, яку новий глава держави просто позичив у опозиції. І 75% населення країни сподівалися, що це буде виконуватися, — розповіла Гаврилова. — А тепер жителі Донбасу бачать зовсім протилежне. Зеленський перетворився в міні Порошенка, який оперує тими ж категоріями: "армія, мова, віра" і підсилює силовиків".

За її словами, це не дає ніяких надій на встановлення миру на Донбасі. Політичний оглядач додала, що виборці бачать, хто навмисно затягує переговорний процес щодо врегулювання ситуації на Донбасі, а хто відстоює інтереси людей. Від цього, каже Гаврилова, і залежить зростання рейтингу довіри до опозиції.

"Всі ці "перестановки ліжок в борделі", як би грубо це не звучало, тільки затягують час. Зеленський іде тим самим шляхом, яким ішов Порошенко — блокує, затягує Мінський переговорний процес, тим самим просто відкидає Донбас від України, — вважає Гаврилова. — Рейтинги ОПЗЖ ростуть по всій Україні. Бо чим глибше банкрутство влади, тим вище показники довіри до опозиції. Звичайно, люди, які живуть на Донбасі, бачать, хто відстоює їх права, бореться за відновлення цих прав і соціальний бюджет, намагається повернути нас в рамки Мінського процесу, в тому числі й на міжнародних майданчиках — ОПЗЖ і Віктор Медведчук".

Рейтинги опозиції будуть рости і далі, спрогнозувала Ірина Гаврилова.

Нагадаємо, Віктор Медведчук заявив, що бюджет-2021 провокує падіння в економічну і соціальну прірву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини