Головна Новини Політика внутрішня політика "Це кінець, все продали," - в кулуарах визначилися з кандидатурою на пост глави Харківської ОДА
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це кінець, все продали," - в кулуарах визначилися з кандидатурою на пост глави Харківської ОДА

Владу в регіоні отримають наближені до Геннадія Кернеса

10 листопада 2020, 20:00 comments1015
Поділіться публікацією:

Як пишуть соціальні мережі, "смотрящий" від Зеленського за Харківською областю Вадим Слюсарев продав посаду губернатора представникам Геннадія Кернеса, новообраного мера Харкова. Один з Telegram-каналів, що описує кулуарні ігри можновладців, посилаючись на свої джерела в Офісі Зеленського, пише, що вчора, 9 листопада, Слюсарев переконував президента, що новим губернатором повинен бути Ігор Терехов, на цей час перший заступник голови Харкова з питань розвитку і забезпечення життєдіяльності міста. Натомість за призначення Терехова, "Слуги" зможуть "поставити" своїх людей на посади голови міської та обласної ради. На даний момент кандидатури не розголошуються.

"Це кінець, все продали," - в кулуарах визначилися з кандидатурою на пост глави Харківської ОДА

"З огляду на той факт, що більша частина пройшли за списком слуг народу — люди представників Кернеса, в результаті Зеленський в Харкові нічого не отримає", — пишеться в повідомленні.

За словами адміністратора Telegram-каналу, один з народних обранців від "Слуг народу" по Харківської області, назвав можливе призначення Терехова повним знищенням партії в регіоні.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що стало відомо, на скільки змінилася зарплата нардепів Верховної Ради з часу Революції Переваги




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/8711
comments

Обговорення


Новини