Головна Новини Політика кабмін У Кабміні уточнили перелік осіб, які можуть потрапити на територію України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні уточнили перелік осіб, які можуть потрапити на територію України

Зі слів Немчинова, Кабмін уточнив категорію осіб серед іноземців, які можуть потрапити на територію країни до 28 вересня цього року

2 вересня 2020, 18:54 comments1035
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 2 вересня, Кабінет міністрів України уточнив категорію осіб серед іноземців, які можуть потрапити на територію країни, не зважаючи на обмеження, введені Урядом 26 серпня. Про це під час спілкування з представниками ЗМІ повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає УНН.

У Кабміні уточнили перелік осіб, які можуть потрапити на територію України

Джерело: autoua.net

"Ми попередньо уточнили перелік громадян, які можуть потрапити на територію України у зв’язку із забороною на в’їзд. Ми уточнили частково і перелік членів родин, які це можуть зробити, а також дали можливість громадянам іноземних держав, які бажають навчатись у навчальних закладах України, зробити це, не зважаючи на тимчасову заборону на в’їзд у зв’язку з санепідемпотребою", — підкреслив Немчінов.

26 серпня уряд України обмежив в’їзд іноземних громадян до 28 вересня цього року. Крім перерахованих в заяві Немчинова категорій осіб, під виключення також потрапляють ті, хто прямує транзитом через Україну, проходить службу у військових формуваннях України, особи, які мають посвідку на постійне проживання, дипломати, члени екіпажів на транспорті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у МОЗ розповіли, кого будуть відправляти на самоізоляцію у разі зараження коронавірусом вчителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини