Головна Новини Політика кабмін Кабмін не обговорює з Нацбанком "долар по 30", - Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін не обговорює з Нацбанком "долар по 30", - Шмигаль

Шмигаль каже, що уряд і Національний банк працюють над збереженням курсової та цінової стабільності

28 липня 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів і Національний банк працюють над збереженням як курсової, так і цінової стабільності в країні. Про це під час брифінгу на Крюківському вагонобудівному заводі в Кременчуці Полтавської області сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, відповідаючи на питання, чи обговорюється з Нацбанком курс долара по 30 і пожвавлення економіки за рахунок стимулювання інфляції, повідомляє "Укрінформ".

Кабмін не обговорює з Нацбанком "долар по 30", - Шмигаль

"Такі питання з Нацбанком не обговорюються. Національний банк проводить свою власну монетарну політику... На сьогоднішній день як уряд, так і Національний банк працює над збереженням курсової та цінової стабільності", — сказав Шмигаль.

Він зазначив, що уряд цікавить розвиток промисловості та інвестиції в промисловість, але "це не предмет про додаткової емісії коштів, це не предмет того, що курс повинен бути штучно завищений або занижений".

Нагадаємо, Національний банк України (НБУ) з сьогоднішнього дня, 28 липня, вводить в обіг пам'ятну монету "Древнє місто Дубно". Нова монета входить в серію "Стародавні міста України".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини