Головна Новини Політика кабмін Чиновники вирішили поділити Україну на чотири зони
commentss НОВИНИ Всі новини

Чиновники вирішили поділити Україну на чотири зони

У МОЗ вирішили, що розділять регіони України на чотири зони, у кожній з яких буде особливий карантин

16 липня 2020, 14:19 comments5355
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній селекторній нараді щодо запобігання коронавірусу міністр охорони здоров'я України Максим Степанов запропонував розділити країну на частини. Кожна зона буде мати колір, і відповідна постанова зі змінами карантину вже розроблена. Про це повідомляє сайт президента.

Чиновники вирішили поділити Україну на чотири зони

"За документом, регіони будуть розділені на чотири зони – "зелену", "жовту", "помаранчеву" та "червону", де будуть діяти чіткі критерії щодо обмежень. Обмежувальні заходи будуть вводитися в залежності від ситуації, що виникає в тому чи іншому населеному пункті області", – пояснив Степанов.

Нагадаємо, сплеск коронавірусу в Україні поки не згасає. За добу кількість інфікованих COVID-19 виросла на 848 осіб. Загальна кількість хворих досягла 56 455 осіб. Про це йдеться в ранковому повідомленні Міністерства охорони здоров'я.

Майже дві сотні нових хворих виявили за день у Львівській області. Там темпи поширення коронавірусу уповільнити поки ніяк не вдається. Так само як і в Києві. Тут ще 116 нових випадків COVID-19. І вперше за кілька днів сьогодні немає жодного регіону, де б кількість пацієнтів не збільшилася. По одному інфікованому додалося в Кіровоградській, Херсонській і Луганській областях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини