Головна Новини Політика кабмін "Аваков поступиться місцем кожному, хто впорається краще за нього", - Геращенко
commentss НОВИНИ Всі новини

"Аваков поступиться місцем кожному, хто впорається краще за нього", - Геращенко

Заступник глави МВС Антон Геращенко заявив, що міністр Арсен Аваков не тримається за посаду, як про це стверджують у суспільстві

18 червня 2020, 18:59 comments1072
Поділіться публікацією:

Заступник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що його безпосередній начальник Арсен Аваков не вважає себе вічним міністром і не тримається за займане крісло. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Аваков поступиться місцем кожному, хто впорається краще за нього", - Геращенко

Так, Геращенко підкреслив, що Аваков готовий поступитися місцем будь-якому кандидату, який виявиться краще за нього в області правоохоронних структур.

"Арсен Аваков ніколи не тримався за свою посаду, і тому, звичайно, якщо будуть кращі кандидати, які знають, як зробити міністерство внутрішніх справ та його структури більш ефективними, то, звичайно, Аваков не буде "вічним" міністром внутрішніх справ", — підсумував заступник міністра.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Раді ініціювали розгляд відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Поки комітет лише рекомендував включити цю постанову до порядку денного сесії, але ще не розглядав. За регламентом, постанова повинні включити до порядку денного автоматично, якщо є рішення комітету. Відповідно, на наступному засіданні будемо розглядати це постанову по суті і давати свою оцінку", — розповів глава правоохоронного комітету парламенту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини